MFA - Monivaiheinen tunnistautuminen - Omat kirjautumistiedot

Epäiletkö, että joku käyttää tunnustasi väärin? Osoitteessa https://mysignins.microsoft.com/ voit tarkistaa missä, miten ja milloin tunnuksellasi on kirjauduttu Microsoft 365 -palveluihin.

Kirjaudu osoitteeseen https://mysignins.microsoft.com/

Sivulta näet missä, miten ja milloin tunnuksellasi on kirjauduttu Microsoft 365 -palveluihin.  Jos listalla näkyy sellainen tunnistautuminen tai tunnistautumisyritys, jota et ole tehnyt, ota yhteyttä IT-Helpdeskiin.

Listalla näet

• millä laitteella kirjautuminen on tehty (1)
    • mitä ohjelmaa on käytetty (2)
    • mitä selainta on käytetty (3)
    • millä tunnuksella on kirjauduttu (4)

Lista näyttää myös käyttämäsi IP-osoitteen (5) ja sen perusteella arvioidun likimääräisen sijainnin (6).
    HUOMAA, että sijainti on epätarkka arvio. Se voi poiketa todellisesta sijainnistasi hyvin paljon.

Huomaa, että tällä listalla näkyvät vain Microsoft 365 -palveluiden kirjautumiset. Valtaosa yliopiston palveluista esim. kirjautumiset koneelle, SAPiin, Moodleen ym. eivät listaudu.