Office 365: Postilaatikon tilaaminen

Tarkka ohje

Office 365:een siirtyminen alkaa pilvipostilaatikon tilaamisella.

• Kun kirjautuminen onnistuu, tulee siitä ilmoitus.
    Kirjaudu välivaihe

• Sivun pitäisi päivittyä automaattisesti hetken päästä, mutta jos ei jatka, klikkaa "tunnus kirjautuminen onnistui" -linkkiä.
  • Seuraavaksi avautuu käyttöehtojen hyväksyntäsivu.
    Hyväksy käyttöehdot
  • Lue käyttöehdot ja hyväksy ruksittamalla säännöt. Klikkaa Hyväksy.
    Käyttöehdot
  • Käyttösääntöjen hyväksymisen jälkeen pääset itse postilaatikon tilaukseen. Laita ruksi ruutuun ja paina Tilaan.
    Pilvipostilaatikon tilaus
  • Seuraavaksi vahvistetaan tilaus ja kerrotaan etenemisohje. Muista kirjautua ulos.
    Kiitos tilauksesta
  • Kirjauduttuasi ulos selain ohjautuu vielä lisätietosivulle.
  • Laatikon luominen tapahtuu seuraavana yönä. Odota rauhassa, saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun laatikko on luotu. Voit jatkaa sähköpostin käyttöä vanhaan tapaan siihen asti kun saat ilmoituksen uuden postilaatikon luomisesta.
  • HUOM! Paikallisesta pilvipalveluun siirtyjälle ei tule erillistä ilmoitusta sähköpostiin, sillä postilaatikko on jo luotu aiemmin, nyt se vain siirtyy palvelimelta toiselle. Voit jatkaa normaalisti OWAn ja/ tai Outlookin käyttöä. Kun siirtymä on valmis Outlook kehottaa käynnistämään ohjelman uudelleen ja OWAssa voi tulla uudelleenohjausvirhe.

Vaiheen 1 jälkeen voi muutaman minuutin ajan esiintyä tilanne, jossa postin lähettäjä saa virheilmoituksen ettei käyttäjää löydy. Tällöin viestit eivät lähde vastaanottajalle. Tilanne korjaantuu itsestään hetken kuluttua, jolloin viestin lähetys taas onnistuu.

Palaa Office 365:n käyttöönotto-ohjeisiin.