Cubbli-tietokoneiden kirjautumisessa havaittu ongelmia 9.4.

09.04.2019 - 10.45
Päivitetty

Ubuntu on julkaissut uuden tietoturvapäivityksen, jonka seurauksena yliopiston Cubbli-tietokoneille kirjautumisessa on havaittu ongelmia.

Jos kohtaan ongelmia sisäänkirjautumisessa, ota yhteyttä Helpdeskiin:

• Ilmoita koneesi IP-osoite. Saat koneesi IP-osoitteen selville Cubblin "Connection information" -valikosta ruudun yläosassa (ylä- ja alanuoli-ikoni).
  • Yhdistä kone verkkoon. Mikäli mahdollista, kytke tietokoneesi mieluiten yliopiston lankaverkkoon.

Korjaamme tilannetta parhaillaan ja pahoittelemme kirjautumisongelmista aiheutuvaa haittaa.