Exchange-palvelinpäivitys 25.-26.4. - lyhyet katkot mahdollisia sähköpostipalvelussa

20.04.2023 - 12.47

Tietotekniikkakeskus ottaa käyttöön uusia Exchange-palvelimia 25.-26.4.2023. Uusien palvelinten käyttöönotto saattaa aiheuttaa yliopiston sähköpostipalvelua käyttäville lyhyitä katkoja tai "väärä sertifikaatti" -varoituksia.

Jos saat "väärä sertifikaatti"- varoituksen, sulje sähköpostisi ja käynnistä se sitten uudelleen.

Pitämällä yliopiston IT-laitteet ja -järjestelmät päivitettyinä ylläpidämme mm. yliopistolaisten tietoturvaa.