Kotihakemiston käyttökatko sunnuntaina 19.11. tunnuksille K–O

Päivitetty: 
14.11.2017 - 12:15

Jokaiselle yliopistolaisille tulee syksyn aikana katko oman kotihakemiston (Z-levy) käytössä. Katko johtuu siitä, että tietotekniikkakeskus (Tike) siirtää kaikki kotihakemistot vanhalta laitteistolta uudelle.

Sunnuntaina 19.11. siirto aiheuttaa kotihakemiston käyttökatkon klo 9–23. Tämä katko koskee niitä käyttäjiä, joiden käyttäjätunnuksen ensimmäinen kirjain on aakkosissa välillä K–O. Siirron aikana et voi käyttää kotihakemistolla olevia tiedostoja, etkä tallentaa kotihakemistoosi mitään.

Jos tämä katko koskee sinua:

  • Muista kirjautua ulos koneelta, kun lopetat työt perjantaina 17.11.
  • Jos tarvitset kotihakemistolla olevia tiedostoja katkon aikana, tallenna ne hyvissä ajoin jonnekin muualle, esimerkiksi ryhmähakemistoon tai usb-muistitikulle.
  • Jos luot katkon aikana uusia tiedostoja, tallenna ne katkon ajaksi jonnekin muualle kuin kotihakemistoosi.

Siirron jälkeen löydät kotihakemiston ja sinne aiemmin tallennetut tiedostot tutusta paikasta. Voit tallentaa kotihakemistoosi ne tiedostot, joita olet muokannut tai luonut katkon aikana.

Jos hakemistosi ei toimi katkon jälkeen

Jos et heti katkon jälkeen pääse kotihakemistoosi, käynnistä kone uudelleen. Jos kotihakemistosi ei edelleenkään toimi, tarkista katkoilmoituslistalta, onko häiriöstä tiedotettu. Jos hakemistosi ei toimi, eikä asiasta ole ilmoitettu, ota yhteys Helpdeskiin.

Seuraavat katkot

Seuraavien katkojen aikataulu varmistuu myöhemmin. Tiedotamme seuraavasta katkosta erillisellä tiedotteella Flammassa ja Helpdesk-sivustolla sekä katkoilmoituslistalla.