Lenovo-laitteiden hankintasopimuskausi päättyy 28.2.2022 – tee Lenovo-tilaukset pikaisesti

16.02.2022 - 14.49

Yliopiston nykyinen Lenovo-laitteiden hankintasopimuskausi päättyy maanantaina 28.2.2022. Jos haluat tilata nykyisen sopimuksen piirissä olevia ja sen hinnoittelun mukaisia tietokoneita, näyttöjä tai muita laitteita, tee tilauksesi mahdollisimman pian. Yliopiston uusi laitehankintasopimus on parhaillaan kilpailutuksessa. Kerromme uudesta sopimuksesta lisää maaliskuun aikana.

Huomioithan, että pandemiasta johtuvien laitevalmistajien toimitusvaikeuksien vuoksi laitteiden toimituksissa voi esiintyä viiveitä.