Mac-koneiden Ventura-päivitysilmoituksia koskenut vikatilanne ohi

15.12.2022 - 11.09
Ingress

Joillain yliopiston Mac-tietokoneilla havaittu vikatilanne, jossa masOS Ventura-päivityksestä tuli toistuvia ilmoituksia, on ohi. Päivitysjärjestelmästä johtuva vikatilanne ratkesi 19.12. iltapäivällä.

MacOS Ventura päivitys tulee lähiaikoina asennettavaksi yliopiston Mac-koneille. Tiedotamme päivityksen tarjolle tulosta erikseen. Pahoittelumme vikatilanteen aiheuttamasta vaivasta.