Microsoft Azure AD Connect päivitetään uuteen versioon

09.11.2018 - 12.08
Päivitetty

Microsoftin käyttäjätunnusten hallintajärjestelmä Azure AD Connect päivitetään uuteen versioon 12.11. Päivitys sisältää muun muassa tietoturvaparannuksia.

Päivityksen aikana tietoja ei synkronoida pilven ja paikallisten järjestelmien välillä, mikä saattaa hidastaa uusien käyttäjien ja ryhmien luontia sekä muutosten päivittymistä jo olemassa olevien käyttäjien ja ryhmien osalta. Office 365 -ohjelmien käyttöön päivityksen ei odoteta vaikuttavan, mutta sen yhteydessä voi esiintyä palvelun hetkellistä hitautta. Jos kuitenkin havaitset ongelmia, ota yhteys Helpdeskiin.