Muutoksia Adobe-tuotteiden käytössä

08.03.2017 - 14.58
Päivitetty

Adobe lopettaa tuen Acrobat Pro XI:lle, jonka vuoksi sen käyttö päättyy 5.4.2017. Sen tilalle voit halutessasi hankkia Adobe Acrobat Pro DC -lisenssin, joka on em. ohjelmiston uusin, tuettu versio.

Tämän lisäksi lopetetaan seuraavien ohjelmistopakettien ja yksittäisten sovellusten käyttö 5.4.2017, koska Adobe on jo aiemmin lopettanut niiden tukemisen:

• Adobe Design Standard CS6, Adobe Design & Web Premium CS6, Adobe Production Premium CS6 ja Adobe Master Collection CS6.
  • Yksittäiset sovellukset, kuten Photoshop CS6, InDesign CS6, Illustrator CS6, Dreamweaver CS6 sekä muut sovellukset, joita Adobe ei enää tue.

Katso Acrobat Pro DC ja CC-tuoteperheen tilausohjeet ja hintatiedot Flammasta.