Olet tietoturvan tärkein lenkki!

10.09.2018 - 13.44
Päivitetty

Joitakin viikkoja kestänyt Helsingin yliopistoon kohdistunut kalastelukampanja vaikuttaa laantuneen. Yliopiston sähköpostissa liikkuu kuitenkin säännöllisesti kalasteluviestejä (phishing), joilla yritetään urkkia käyttäjän tunniste- ja henkilötietoja. Ole aina erityisen varovainen sähköpostissa tulevien linkkien tai salasanakyselyiden suhteen!

Voit tarkistaa käyttäjätunnuksesi voimassaolon itse ja jos epäilet, että tietosi ovat joutuneet vääriin käsin, vaihda salasanasi välittömästi, toimi tämän ohjeen mukaan.