Pulse Secure VPN -palvelussa käyttökatko alkaen 9.1.2020

20.12.2019 - 10.39
Päivitetty

Pulse Secure VPN -palvelussa on käyttökatko alkaen 9.1.2020 (huom! aloituspäivä muuttunut) ohjelmistopäivityksen vuoksi. Tänä aikana VPN-yhteyden muodostaminen Pulse Secure -palvelun avulla ei toimi.

Kun katko on päättynyt, kerromme mitä uudistuksia päivityksellä on saatu aikaan.

Muistathan että:

Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa ja kiitämme yliopistolaisia kärsivällisyydestä!

Pysy ajan tasalla yliopiston IT-asioissa seuraamalla meitä Twitterissä @IT_HelsinkiUni!