SAP Fiorin työaikaleimauksissa sekä Talous- ja HR-toiminnoissa käyttökatko 30.9.2021 klo 7–16

24.09.2021 - 13.50

SAP Fiori -mobiilissa on järjestelmäpäivityksistä johtuva käyttökatko Talous- ja HR-toimintojen osalta torstaina 30.9.2021 klo 7–16. Katkon aikana työaikaleimaus ei ole käytettävissä – teethän väliin jäävät leimaukset takautuvasti katkon jälkeen.

Työaikaleimauksen lisäksi seuraavat sovellukset ovat katkon aikana pois käytöstä:

• Hakijoiden arviointi
  • YPJ-arvioinnit
  • Proha-projektien hallinta
  • Ostolaskujen hyväksyntä
  • Laiterekisteri

Pahoittelemme yliopistolaisille käyttökatkon aiheuttamaa haittaa. Pitämällä yliopiston järjestelmät jatkuvasti päivitettyinä tietotekniikkakeskus ylläpitää yliopiston tietoturvaa ja suojelee muun muassa yliopistolaisten käyttäjätietoja.