Tieteellinen ohjelmisto Stata/MP2 yliopistolaisten käyttöön

26.06.2018 - 12.18
Päivitetty

Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskus on hankkinut uuden kampuslisenssin tieteellisille ohjelmistolle Stata/MP2.

Stata/MP2 on tilastotieteellinen ohjelmisto, jonka lisenssi kattaa myös henkilökunnan ja opiskelijoiden kotikäytön.

Keskitetysti ylläpidettyihin työasemiin ohjelmisto tulee saataville piakkoin, kotikäyttöön ja muille keskitetyn ylläpidon ulkopuolella oleville työasemille asennuspaketin saa ohjelmistojakelusta.

Toistaiseksi tietotekniikkakeskus ei tarjoa käyttäjätukea tälle ohjelmistolle.