Yliopiston ohjelmistolisenssien tilaus helpottuu

18.06.2018 - 14.30
Ingress

Ilona IT Oy tarjoaa jatkossa yhden kanavan pääosalle yliopiston lisenssihankintoja. Tilaa ohjelmistolisenssit kätevästi tilauslomakkeella.

Lue tilausohjeet täältä. Tietotekniikkakeskus (helpdesk@helsinki.fi) käsittelee edelleen Microsoft-tilaukset.

Tietotekniikkakeskus on hankkinut useista yliopistolla käytettävistä ohjelmistoista laajat lisenssit, jotka kattavat myös henkilökunnan tai opiskelijoiden omat tietokoneet. Katso listaus täältä.