Zoomin kyselytoiminnon anonyymejä vastaustuloksia koskenut vikatilanne ohi

25.05.2022 - 11.04

Yliopiston Zoom-palvelussa havaittiin kyselytoiminnossa (poll) anonyymejä vastaustuloksia koskenut vikatilanne perjantaina 6.5.2022. Zoom on korjannut vikatilanteen ja anonyymit vastaustulokset toimivat jälleen normaalisti.

Vikatilanteen vuoksi kyselyihin vastanneiden henkilöiden sähköpostiosoitteet näkyivät kyselyn jälkeen ladattavassa CSV-tiedostossa, vaikka kokouksen järjestäjä olisi merkinnyt vastaukset anonyymeiksi Zoomissa. Lue aiempi tiedotteemme aiheesta.

Pahoittelumme vikatilanteen aiheuttamasta vaivasta!