Oheislaitteet

Services
44409
Service status
5 - Jatkokehitys
Short description

Palvelu työasemien oheislaitteiden hankintaan.

Service description

Tietotekniikkakeskus tarjoaa oheislaitteiden hankintapalvelun yliopiston yksiköille. Palvelu varmistaa, että hankittavat oheislaitteet ovat yhteensopivia keskitetysti hallitun työasemaympäristön kanssa. Oheislaitteita ovat esimerkiksi skannerit, ulkoiset kiintolevyt ja ergonomiset näppäimistöt.

How to take the service into use

Palvelun saa käyttöön Helpdeskin kautta.

Responsibilities

Tietotekniikka keskus vastaa hankintojen tekemisestä ja laitteiden asennuksesta. Asiakasyksiköt vastaavat hankintakustannuksista.

User support

Käyttäjätukea tarjoaa Helpdesk http://www.helsinki.fi//helpdesk/.

Service provider
TIKE
Service owner
Jukka Hienola
Service manager
Juhani Aurava
Back to top