Ohjelmistojakelu

Services
0801
Service status
4 - Käytössä
Short description

Yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle kotikäyttöön hankkimien ohjelmistojen jakelupalvelu.

Service description

Ohjelmistojakelu on yliopiston lisensoimien ohjelmistojen jakelupalvelu. Palvelun kautta voi ladata ohjelmistojen asennustiedostoja kotikäyttöä varten. Ohjelmistovalikoima voi vaihdella riippuen palvelun käyttäjän roolista yliopistolla. Esimerkiksi henkilökunnan ohjelmistovalikoima on tyypillisesti laajempi kuin opiskelijoiden käytössä oleva valikoima. Palvelun kautta jaellaan yliopistolaisille kotikäyttöön sovellusten asennusmedioita yliopiston hankkimien kampuslisenssien puitteissa.

How to take the service into use

Ohjelmistovalikoima ja asennustiedostot löytyvät osoitteesta https://ohjelmistojakelu.helsinki.fi/.

Responsibilities

Tietotekniikkakeskus vastaa palvelun toimivuudesta. Käyttäjät kuittaavat asennusmedioita ladatessaan käyttöehtosopimukset sovelluskohtaisesti sitoutuen noudattamaan lisenssiehtoja.

User support

Helpdesk

Service provider
TIKE
Service owner
Mika Kivilompolo
Service manager
Juhani Aurava
Back to top