IT-ohjesivuston kuukausiraportti - tammikuu 2024

Category
IT-ohjesivuston kuukausiraportti - tammikuu 2024

Helpottaaksemme uusien IT-ohjeiden löytämistä olemme koonneet tälle sivulle linkit edellisessä kuussa kirjoitettuihin uusiin IT-ohjeisiin sekä ohjeisiin, joihin on tehty laajoja päivityksiä. Sivulta löydät myös ajankohtaisia vinkkejä, jotka helpottavat työskentelyäsi. Lisäksi näytämme yleistä tilastotietoa ohjesivuston ja IT-Helpdeskin käytöstä.

Sivu on toistaiseksi vain suomeksi ja kehitämme sen sisältöä käyttäjien toiveiden perusteella, joten annathan palautetta sivun alalaidan palautepainikkeen kautta. Huomioithan, että palautelomakkeen kautta emme tarjoa neuvontaa.

Päivitetyt ohjeet

Ajankohtaista

F-Secure -> WithSecure

F-Secure Client Security -ohjelma päivitettiin uuteen versioon yliopiston Windows 10 -tietokoneilla vuoden 2024 tammikuussa tietoturvasyistä. Päivityksen myötä myös ohjelman nimi ja visuaalinen ilme muuttuivat: löydät jatkossa ohjelman koneeltasi nimellä WithSecure Client Security. Aloitimme päivitykset yliopiston keskitetyssä ylläpidossa oleville Windows 10 -tietokoneille 19.1. alkaen. Vanha F-Secure -ohjeemme on päivitetty myös vastaamaan WithSecuren uutta visuaalista ilmettä ja toimivuuksia.

Kuukauden vinkki

Yllättikö katko, josta et ollut kuullut?

Voit tilata Windowsin Outlookiin palveluidemme katkotiedotteet seuraamalla aiheesta julkaisemaamme ohjetta. Tilaamalla katkotiedotteiden RSS-syötteen saat aina ajankohtaiset tiedotukset etukäteen huoltokatkoista. Muista, että voit lisäksi tarkistaa aina palvelujen tämänhetkisen tilan osoitteesta status.helsinki.fi.

Tilastoja

• IT-ohjeiden katselukertoja tammikuussa 2024 oli 62 489 kertaa.
  • Ohjesivujen kautta on annettu tammikuun aikana palautteita, korjausehdotuksia tai ohjetoiveita 26 kertaa.
  • IT-Helpdeskiin lähetettiin tukipyyntöjä tammikuussa 5 720 kappaletta.
  • IT-Helpdeskin ratkaisemia tukipyyntöjä oli tammikuussa 5 343 kappaletta.