Microsoft 365: Käyttöliittymän kielen vaihtaminen

Office-ohjelmissa on mahdollista vaihtaa käyttöliittymän (valikkojen ja valintaikkunoiden) kieli. Oletusarvona on Windows-käyttöjärjestelmän kieli.

Ohje on kirjoitettu Outlook 2019-versiolla sekä Windows-koneella.  Ohjetta voi soveltaa muihin versioihin ja käyttöjärjestelmiin.

Käyttöliittymän kielen vaihtaminen

• Valitse Windowsin Start-valikosta Microsoft Office Tools > Office Language Preferences (Käynnistä > Microsoft Office -työkalut > Officen kieliasetukset).
    • Valitse listalta haluamasi käyttöliittymän kieli (1).
    • Siirrä se Move Up (Siirrä ylös) -painikkeella (2) listan ensimmäiseksi.
    • Valitse kohdassa (3) oikoluvussa ja korjausehdotuksissa käytetty kieli ja siirrä se listan ensimmäiseksi kuten edellä.
    • Kohdasta (4) Add a Language (Lisää kieli) voit lisätä uusia kieliä listalle.
    • Napsauta OK (5).
    • Käynnistä Office uudelleen klikkaamalla OK.