F-Securen ohjelmien hankinta kotilaitteille

Henkilökunta voi saada F-Secure Internet Security -tuotteen yhdelle kotikoneelleen ilmaiseksi. Opiskelijat voivat hankkia F-Securen tuotteita kotikäyttöön alennuksella. Myös henkilökunta voi halutessaan käyttää opiskelija-alennuksia.

Opiskelijat voivat tilata F-Securen tuotteita alennuksella. Myös henkilökunta voi tilata samoja tuotteita samoilla alennuksilla.

Alennusohjelmaan kuuluvat tuotteet ovat:

• F-Secure Safe 1 vuodeksi 1 laitteelle
  • F-Secure Safe 1 vuodeksi 3 laitteelle
  • F-Secure Total 1 vuodeksi 1 laitteelle
  • F-Secure Total 1 vuodeksi 3 laitteelle
  • F-Secure Internet Security 1 vuodeksi 1 PC:lle
  • F-Secure Internet Security 1 vuodeksi 3 PC:lle

Helpdesk ei tue F-Securen ohjelmien käyttöä kotikoneilla. Kaikki kysymykset ohjelmista (alennuksista, asennuksista ja käytöstä yms.) tulee osoittaa F-Securen omaan tukeen http://www.f-secure.com/support.

Tabs

Pikaohje

Ohjeet henkilökunnalle

Lisenssin nouto on kolmivaiheinen:

1. Hae ohjelmistojakelusta koodi.
  2. Koodin saatuasi mene F-securen sivulle tilaamaan lisenssi.
  3. Saat sähköpostiin latauslinkin.

1. Hae ohjelmistojakelusta yliopiston henkilökuntakoodi.

2. Mene F-Securen sivulle https://campaigns.f-secure.com/is/yoamk/fi_FI/
Syötä Käyttäjänimi-kenttään employer (1)  ja Salasana-kenttään edellä ohjelmistojakelusta haettu koodi (2).

3. Saat sähköpostiviestin F-Securelta, jossa on ohjelman tilauskoodi (2) ja latauslinkki (3). Seuraa siellä olevia ohjeita.

Jos tarvitset apua ohjelmiston asentamiseen, saat sitä F-Securen kuluttajatuesta http://www.f-secure.com/support.

Ohjeet opiskelijoille

Lisenssin nouto on kolmivaiheinen:

1. Hae ohjelmistojakelusta koodi.
  2. Koodin saatuasi mene F-securen sivulle tilaamaan lisenssi.
  3. Saat sähköpostiin latauslinkin.

1. Hae ohjelmistojakelusta yliopiston opiskelijakoodi.

2. Mene F-Securen sivulle https://campaigns.f-secure.com/is/yoamk/fi_FI/
Syötä Käyttäjänimi-kenttään student (1) ja Salasana-kenttään edellä ohjelmistojakelusta haettu koodi (2). Klikkaa Kirjaudu (3).

3. Saat sähköpostiviestin F-Securelta, jossa on ohjelman tilauskoodi (2) ja latauslinkki (3). Seuraa siellä olevia ohjeita.

Jos tarvitset apua ohjelmiston asentamiseen, saat sitä F-Securen kuluttajatuesta http://www.f-secure.com/support.

Tarkka ohje

Ohjeet henkilökunnalle

Henkilökunta voi saada F-Secure Internet Security -tuotteen yhdelle kotikoneelleen ilmaiseksi. Voit hakea yhden lisenssin vuodessa. Seuraavan vuoden lisenssin saat aikaisintaan 3 kuukautta ennen vanhan lisenssin päättymistä.
Henkilökunta voi halutessaan käyttää opiskelija-alennuksia muiden tuotteiden hankkimiseksi.

1. Hae ohjelmistojakelusta yliopiston henkilökuntakoodi. Koodi löytyy seuraamalla polkua Ohjelmat > Antivirus > F-Secure.
    Olet nyt kansiossa etusivu > Antivirus > F-Secure (1). Kansiossa on kaksi tiedostoa, f-secure-employer.txt (2) henkilökunnalle ja f-secure-student.txt (3) opiskelijoille. Oikeuksistasi riippuen voit nähdä ne molemmat, vain yhden tai et kumpaakaan. Klikkaa tekstiä f-secure-employer.txt (2).
  2. Uusi ikkuna avautuu. Voi ladata sieltä henkilökunnan koodin (1). Ensin sinun pitää hyväksyä käyttöehdot. Lue ehdot, valitse kohta Hyväksy (2) ja klikkaa lähetä (3).
  3. Klikkaa avautuvassa ikkunassa Lataa tiedosto.
  4. Tallenna tiedosto omalle koneelle paikkaan, josta löydät sen myöhemmin.
  5. Mene F-Securen sivulle https://campaigns.f-secure.com/is/yoamk/fi_FI/
  6. Syötä Käyttäjänimi-kenttään employer (1)  ja Salasana-kenttään edellä ohjelmistojakelusta haettu koodi (2). Klikkaa Kirjaudu (3).
  7. Syötä Helsingin yliopiston sähköpostiosoitteesi (esim. raimo.keski-vaanto@helsinki.fi) kenttään (1). F-Secure ei lähetä lisenssikoodia ulkopuolisiin sähköpostiosoitteisiin. Klikkaa Lähetä (2).
  8. F-Secure lähettää sähköpostiisi lisenssikoodin, jota tarvitset ohjelman asentamiseen (1). Voit kirjautua ulos linkistä (2).
  9. Avaa sähköpostisi. Inboxissa on viesti F-Securelta (1).  Viestissä on ohjelman tilauskoodi (2) ja latauslinkki (3). Klikkaamalla linkkiä siirryt F-Securen sivuille. Seuraa siellä olevia ohjeita.
  10.  Jos tarvitset apua ohjelmiston asentamiseen, saat sitä F-Securen kuluttajatuesta http://www.f-secure.com/support.

Ohjeet opiskelijoille

Opiskelijat voivat tilata F-Securen tuotteita alennuksella. Myös henkilökunta voi tilata samoja tuotteita samoilla alennuksilla.

1. Hae ohjelmistojakelusta yliopiston opiskelijakoodi. Koodi löytyy seuraamalla polkua Ohjelmat > Antivirus > F-Secure.
    Olet nyt kansiossa etusivu > Antivirus > F-Secure (1). Kansiossa on kaksi tiedostoa, f-secure-employer.txt (2) henkilökunnalle ja f-secure-student.txt (3) opiskelijoille. Asemastasi riippuen voit nähdä ne molemmat, vain yhden tai et kumpaakaan. Klikkaa tekstiä f-secure-student.txt (3).
  2. Uusi ikkuna avautuu. Voi ladata sieltä opiskelijakoodin (1). Ensin sinun pitää hyväksyä käyttöehdot. Lue ehdot, valitse kohta Hyväksy (2) ja klikkaa lähetä (3).
  3. Klikkaa avautuvassa ikkunassa Lataa tiedosto.
  4. Tallenna tiedosto omalle koneelle paikkaan, josta löydät sen myöhemmin.
  5. Mene F-Securen sivulle https://campaigns.f-secure.com/is/yoamk/fi_FI/
  6. Syötä Käyttäjänimi-kenttään student (1) ja Salasana-kenttään edellä ohjelmistojakelusta haettu koodi (2). Klikkaa Kirjaudu (3).
  7. Syötä Helsingin yliopiston sähköpostiosoitteesi (esim. raimo.keski-vaanto@helsinki.fi) kenttään (1). F-Secure ei lähetä lisenssikoodia ulkopuolisiin sähköpostiosoitteisiin. Klikkaa Lähetä (2).
  8. F-Secure lähettää sähköpostiisi lisenssikoodin, jota tarvitset ohjelman asentamiseen (1). Voit kirjautua ulos linkistä (2).
  9. Avaa sähköpostisi. Inboxissa on viesti F-Securelta (1). Viestissä on linkki lisätietoihin (2), alennuskoodi (3) ja lista ohjelmaan sisältyvistä tuotteista hintatietoineen sekä niiden latauslinkit (4). Klikkaamalla linkkiä siirryt F-Securen sivuille. Seuraa siellä olevia ohjeita.
  10. Jos tarvitset apua ohjelmiston asentamiseen, saat sitä F-Securen kuluttajatuesta http://www.f-secure.com/support.