F-Securen ohjelmien hankinta kotilaitteille

Henkilökunta voi saada F-Secure Internet Security -tuotteen yhdelle kotikoneelleen ilmaiseksi. Opiskelijat voivat hankkia F-Securen tuotteita kotikäyttöön alennuksella. Myös henkilökunta voi halutessaan käyttää opiskelija-alennuksia.

F-Securella on oikeus muuttaa lisenssiehtoja ja tuotteiden hintoja. Ohjeeseen kannattaa siksi suhtautua suuntaa antavana. Epäselvissä tilanteissa tiedustelut F-Securen tukeen!

Helpdesk ei tue F-Securen ohjelmien käyttöä kotikoneilla. Kaikki kysymykset ohjelmista (alennuksista, asennuksista ja käytöstä yms.) tulee osoittaa F-Securen omaan tukeen http://www.f-secure.com/support.

Tabs

Pikaohje
  1. Hae ohjelmistojakelusta tilauksessa tarvittava koodi kansiosta OHJELMAT > Antivirus > F-Secure.
  2. Hyväksy EULA.
  3. Lataa kansiossa oleva tiedosto koneellesi. Tiedoston nimi vaihtuu vuosittain. Henkilökunnalle tarkoitetussa tiedoston nimessä lukee employer ja opiskelijoille tarkoitetussa student. Tiedostossa on käyttäjätunnus ja salasana, joilla pääset kirjautumaan F-Securen sivuille.
  4. Mene F-Securen sivulle  https://campaigns.f-secure.com/is/yoamk/fi_FI/. Kirjaudu edellisessä kohdassa noudetuilla tunnuksilla. Tämän jälkeen noudata F-Securen ohjeita.
  5. Jos tarvitset apua ohjelmiston asentamiseen, saat sitä F-Securen kuluttajatuesta http://www.f-secure.com/support.

Helpdesk ei tue F-Securen ohjelmien käyttöä kotikoneilla. Kaikki kysymykset ohjelmista (alennuksista, asennuksista ja käytöstä yms.) tulee osoittaa F-Securen omaan tukeen http://www.f-secure.com/support.