HY Assistant -työkalu

HY Assistant -työkalu on tietotekniikkakeskuksen kehittämä työkalu helpottamaan asiakkaan ja Helpdeskin välistä tiedonkulkua. HY Assistant on käytettävissä kaikissa keskitetyn hallinnan Windows-koneissa.

HY Assistant löytyy kirjoittamalla Start-valikon hakukenttään 'HY Assistant'. Ohjelman kielen voi valita kolmesta vaihtoehdosta (suomi, ruotsi, englanti).