Google-kalenterin merkintöjen synkronoiminen Office 365 -kalenteriin

Tabs

Tarkka ohje

Googlen kalenteri ei ole yliopiston tukema palvelu. Jos sinulla kuitenkin on Google-kalenteri käytössäsi, voit omalla vastuulla synkronoida Google-kalenterin tapahtumat Office 365 -kalenteriisi seuraavan ohjeen mukaisesti.

Kaikkien Google-kalenterin ominaisuuksien synkronointia ei taata. Google-kalenteriin tehdyt muutokset päivittyvät Office 365-kalenteriin päin, toiseen suuntaan synkronointi ei toimi. Kannattaa huomata, että tiedot päivittyvät hitaammin kuin esimerkiksi Office 365 -kalenterin ja puhelimen välillä.

• Avaa Google-kalenteri.
  • Avaa alasvetovalikosta Kalenterin asetukset.

Googlekalenterin asetukset

• Napsauta ICAL-linkkiä.

Googlkalenterin ical-osoite

• Kopioi kalenterin osoite.

Googlekalenterin osoite

• Avaa Outlook-kalenteri.
  • Avaa Home (Aloitus) -välilehti.
  • Avaa Open Calendar (Avaa kalenteri) -kuvakkeesta alasvetovalikosta vaihtoehto From Internet (Internetistä).

Kalenterin tuominen Internetistä

• Liitä Google-kalenterista kopioimasi osoite.
  • Napsauta OK.

Osoitteen liittäminen

• Napsauta Yes (Kyllä).

Vahvista osoite

• Kalenteri on nyt käytettävissä.

Kalenteri Outlookissa
    Katso isompi kuva