Sähköpostiohjelmat

Tähän koottu yleisiä ohjeita yliopiston postia varten. Ohjeita on lähinnä Office 365 -postin käyttöön. Voit käyttää postia eri sähköpostiohjelmilla, jotka usein huomattavasti parantavat sähköpostin käyttömukavuutta ja tehostavat käyttöä.

Outlook on suositeltava sähköpostiohjelma Office 365 -postille.

Tabs

Tarkka ohje

Luottamuksellinen sähköposti Helsingin yliopistossa

• Yksinkertainen sähköpostin salaus
    Helsingin yliopisto käyttää sähköpostin luottamuksellisuuden suojaamiseen Deltagon Sec@GW -ohjelmistoa. Käyttäminen ei vaadi työasemille asennettavia ohjelmia lähettäjällä eikä vastaanottajalla.
  • S/MIME salaus
    Tässä ohjeessa on kerrottu joustavampi vaihtoehto enemmän luottamuksellista tietoa käsitteleville henkilöille. Tämä tapa tulee ottaa käyttöön esim. esimiehen tai helpdeskin suosituksesta.
  • S/MIME salaus Macille

test Lähetettäessä salattua sähköpostia toiseen Deltagonin Sec@GW-luottamusverkostoon kuuluvaan sähköpostiin tulee sähköpostin otsikkokenttään teksti [D-Network].

Microsoft Outlook

Mozilla Thunderbird

Thunderbird (Cubbli)

Mail (Mac)