Funet Filesender

Palvelukoodi
1105
Palvelun tila
4 - Käytössä
Palvelu on tarkoitettu
Henkilöstö
Opiskelijat
Ulkopuoliset
Lyhyt kuvaus

Funet FileSender on turvallinen tapa jakaa suuria tiedostoja muiden kanssa.

Palvelun kuvaus

Funet Filesender on selainpohjainen tiedostonjakopalvelu erityisesti korkeakoulujen ja tutkimusyhteisöjen käyttöön. Se soveltuu erityisesti suurten, jopa useiden gigatavujen kokoisten tiedostojen siirtämiseen ja jakamiseen. Funet FileSender ei ole tarkoitettu tiedostojen pysyväissäilytykseen, vaan tiedostot poistuvat jaosta määräajan kuluttua (enintään 3 viikkoa). Palvelun tuottaa Tieteen tietotekniikan keskus CSC.

Palvelun saa käyttöön

Käytettävissä HAKA-tunnuksilla* osoitteessa: https://filesender.funet.fi/
Huom: Tiedostojen vastaanottajalla ei ole pakko olla HAKA-tunnuksia.

*) HY:n AD-tunnukset ovat nk. HAKA-tunnuksia.

Vastuut

Palvelun tuottavat Funet ja CSC

Käyttäjätuki

Ohjeet: https://filesender.funet.fi/ ja sieltä Help.

Palveluyksikkö
TIKE
Palvelun omistaja
Minna Harjuniemi
Palveluvastaava
Ville Tenhunen