Avbrott i Software Center och i installationen av nya Windows 10-datorer den 3 december 2021 kl. 7–16

23.11.2021 - 09.21

På grund av en flytt av servern för administrationssystemet för universitetets centraliserat administrerade Windows 10-datorer och en systemuppdatering sker ett driftavbrott i Software Center fredagen den 3 december 2021 kl. 7–16.

Under avbrottet går det inte att installera ny programvara från Software Center eller installera nya Windows 10-datorer.

Vi beklagar störningen till följd av avbrottet.