Avbrott i universitetets Microsoft Office 365-inloggning den 12 oktober kl. 14–14.30

05.10.2021 - 08.55

Ett avbrott kommer att inträffa i universitetets Microsoft Office 365-inloggning tisdagen den 12 oktober 2021 kl. 14–14.30. Under avbrottet fungerar inloggningen och autentiseringen i Office 365-tjänsterna (t.ex. Teams, Outlook, OneDrive) inte. Avbrottet beror på en teknisk ändring i inloggningstjänsten.

Om du loggar in i universitetets Office-tjänster före avbrottet och förblir inloggad medan avbrottet pågår, orsakar det inget extra besvär för dig.

Vi beklagar avbrottet!