Avbrott i universitetets Microsoft Office 365-inloggning den 15 november kl. 14–14.30

08.11.2021 - 10.40

Ett avbrott kommer att inträffa i universitetets Microsoft Office 365-inloggning mondagen den 15 november 2021 kl. 14–14.30. Under avbrottet fungerar inloggningen och autentiseringen i Office 365-tjänsterna (t.ex. Teams, Outlook, OneDrive) inte.

Om du loggar in i universitetets Office-tjänster före avbrottet och förblir inloggad medan avbrottet pågår, orsakar det inget extra besvär för dig.

Vi beklagar avbrottet!