Driftavbrott i ekonomisystemet SAP 30.9–1.10.2021

28.09.2021 - 11.02

Ekonomisystemet SAP är ur bruk 30.9–1.10.2021 på grund av en versionsuppdatering. Läs mer om versionsuppdateringen av SAP ekonomi och den relaterade förändringen i användargränssnittet den 4 oktober.

Under driftavbrottet är följande applikationer ur bruk:

• SAP GUI ekonomifunktionerna
  • Proha-projekthanteringen
  • Fakturagranskningen
  • Hanteringen av resefakturor
  • Ekonomirapporteringen
  • Enhetsregistret

Vi beklagar de olägenheter som driftavbrottet orsakar vid universitetet. Genom att hålla universitetets system uppdaterade upprätthåller IT-centret informationssäkerheten vid universitetet samt skyddar bland annat användarnas användaruppgifter.