Microsoft Azure AD Connect uppdateras till en ny version

09.11.2018 - 12.08
Uppdaterad

Systemet Azure AD Connect för hantering av användarnamn för Microsoft uppdateras till en ny version 12.11. Uppdateringen innehåller bland annat förbättringar i fråga om datasäkerheten.

Medan uppdateringen pågår synkroniseras inte data mellan molnet och de lokala systemet vilket kan leda till att det går långsammare att skapa nya användare och grupper och till att ändringar i fråga om redan befintliga användare och grupper genomförs långsammare. Uppdateringen förväntas inte påverka användningen av programmen i Office 365 men tjänsten kan tillfälligt bli långsammare. Kontakta Helpdesk om du upplever problem.