Underlätta vardagen – använd enkel inloggning!

25.09.2018 - 09.37
Ingress

Vid Helsingfors universitet införs den 26 september, 2018,  enkel inloggning som gör arbetet snabbare.

Genom att ta i bruk enkel inloggning får du tillgång till över femtio system utan att logga in separat i varje system. Dessa system är t.ex. Flamma, SAP HR, wiki och Moodle. Universitetets alla system omfattas dock inte av enkel inloggning.

För att kunna använda enkel inloggning förutsätts att du använder en av universitetets datorer som underhålls centraliserat, att du är ansluten till universitetets nätverk och att dina webbläsarinställningar är korrekta.  Se detaljerade instruktioner om hur du tar i bruk enkel inloggning på Helpdesk.

Kom ihåg att alltid låsa din dator när du går bort från den!