Eduroamin käyttöön muutoksia Biomedicumissa 8.12.2020 alkaen

04.12.2020 - 11.30
Päivitetty

Meilahden Biomedicum-rakennuksen tiloissa toimiva eduroam-verkko siirtyy tietotekniikkakeskukselta Telia Cygaten hallinnoimaksi verkoksi tiistaina 8.12.2020 klo 14 mennessä.

Muutos tarkoittaa, että eduroam toimii Biomedicumissa jatkossa rajatummin toiminnoin, ja osa yliopiston verkkopalveluista edellyttää 8.12. alkaen VPN-yhteyden käyttämistä. Lue Helpdeskin OpenVPN-ohjeet.

Yleisimpiä VPN-yhteyden vaativia järjestelmiä

• IAM-ryhmien hallinta
  • Riihi
  • SAP HR
  • SAP Talous
  • Efecte
  • Home directories (kotihakemistot)
  • Group directories (ryhmähakemistot)
  • Linux home directories (Linux-kotihakemistot)