Internet Explorer 11 -selaimen tuki päättyy 15.6.2022

24.05.2022 - 13.39

Internet Explorer 11 -selaimen tuki päättyy keskiviikkona 15.6.2022. Microsoft on ilmoittanut asiasta verkkosivuillaan.

• Suosittelemme yliopistolaisia 15.6.2022 alkaen käyttämään muita selaimia, kuten Firefoxia, Chromea tai Edgeä. Lue lisätietoja Internet Explorer 11 -selaimen tuen päättymisestä Microsoftin sivuilta.
  • Jos käytät esimerkiksi Internet Explorer -selaimelle optimoitua sovellusta tai järjestelmää, voit käyttää Edge-selaimessa olevaa ”IE Mode” -toimintoa:
    • Valitse profiilikuvasi vierestä kolmen pisteen alta Settings. Valitse avautuvasta ikkunasta Default browser -kohta ja Allow sites to be reloaded in Internet Explorer mode -kohdan alta Allow -> Restart.

Jos tarvitset tukea, olethan yhteydessä IT-Helpdeskiin: