Stödet för webbläsaren Internet Explorer 11 upphör 15.6.2022

24.05.2022 - 13.43

Stödet för webbläsaren Internet Explorer 11 upphör onsdagen den 15 juni 2022 Microsoft har meddelat om detta på sin webbplats.

• Vi rekommenderar att alla vid universitetet använder andra webbläsare, såsom Firefox, Chrome eller Edge, från och med den 15 juni 2022. Läs mer om avslutandet av stödet för Internet Explorer 11 på Microsofts webbplats.
  • Om du använder exempelvis applikationer eller system som är optimerade för Internet Explorer, kan du använda funktionen ”IE Mode” i webbläsaren Edge:
    • Välj Settings via de tre punkterna bredvid din profilbild. Välj Default browser i fönstret som öppnas, och välj sedan Allow -> Restart under Allow sites to be reloaded in Internet Explorer mode.

Om du behöver stöd kan du kontakta IT-Helpdesk: