Liikkeellä on tunnusten päättymisestä varoittavia kalasteluviestejä

06.05.2019 - 14.49
Päivitetty

Liikkeellä on näennäisesti Helsingin yliopiston kirjaston nimissä lähetettyjä kalasteluviestejä, joiden sisältämä linkki johtaa lähes aidolta vaikuttavalle yliopiston kirjautumissivulle. Täyttämällä tunnuksesi ja salasanasi lomakkeelle tunnuksesi joutuvat vääriin käsiin.

• Jos saat viestin, jossa pyydetään uudistamaan kirjaston tunnukset, älä klikkaa sen sisältämää linkkiä tai täytä lomaketta.
  • Huijausviestit on näennäisesti lähetetty Helsingin yliopiston kirjaston nimissä.
  • Viestissä varoitetaan, että pääsy Helsingin yliopiston kirjastojärjestelmään on päättymässä ja pyydetään uudistamaan kirjaston tili säännöllisesti.

Lue ohjeet kalasteluviesteistä: https://helpdesk.it.helsinki.fi/help/5099