Microsoft muuttaa väliaikaisesti Office-tiedostojen muokkausta Teamsissa

26.03.2020 - 10.25
Päivitetty

Microsoft muuttaa väliaikaisesti Office-tiedostojen (Word/Excel/Powerpoint/jne.) muokkausta Teamsissa poikkeustilanteen myötä lisääntyneen etätyön aiheuttaman lisäkuormituksen vuoksi.

• Tiedostot avautuvat Teamsissa jatkossa vain ”luku” -tilassa
  • Voit muokata tiedostoja selaimella tai työpöytäsovelluksella klikkaamalla tiedoston esikatselunäkymässä oikean ylänurkan kolmea pistettä ja valitsemalla ”Open in Desktop App” (työpöytäsovellus) tai ”Open in Browser” (selainversio), ks. kuva:

Pysy ajan tasalla yliopiston IT-asioissa seuraamalla meitä Twitterissä @IT_HelsinkiUni!