Outlook Web App (OWA) ja Microsoft Exchangessa maailmanlaajuisia ongelmia

01.10.2020 - 11.27
Päivitetty

Outlook Web App (OWA) ja Microsoft Exchangessa havaittiin maailmanlaajuisia ongelmia tänään 1.10.2020. Ongelmat vaikuttavat myös Helsingin yliopistolla. Microsoft ratkoo parhaillaan ongelmia, ja korjausta odotetaan pian.

Ongelmien vuoksi:

• Microsoft Exchange Online -palveluun (esim. OWA) kirjautumisessa voi esiintyä ongelmia
  • Outlook-sovellusten toiminnassa voi esiintyä häiriöitä
  • Mobiililaitteiden Outlook-sovelluksissa voi esiintyä häiriöitä

Pahoittelemme Microsoftin puolesta yliopistolaisille aiheutuvaa haittaa!

Helpdeskin ohjesivusto ja chatbot Harri Botter auttavat IT-ongelmissa 24/7 osoitteessa: helsinki.fi/helpdesk

Pysy ajan tasalla yliopiston IT-uutisissa seuraamalla meitä Twitterissä @IT_HelsinkiUni!