Päivityksiä Mac-työasemiin

22.09.2017 - 10.22
Päivitetty

Applen tuki OS X 10.10 Yosemite -käyttöjärjestelmäversiolle päättyy pian julkaistavan MacOS 10.13 High Sierra -version myötä. Keskitetysti ylläpidettyjen Mac-työasemien käyttäjät voivat itse tehdä päivityksen Managed Software Centerin kautta 9.10. alkaen.

OS X 10.10 Yosemiten ja sitä vanhempien käyttöjärjestelmäversioiden käyttäjät voivat tehdä päivityksen itselleen parhaiten sopivaan aikaan, kuitenkin viimeistään 6.11. Tämän jälkeen tietotekniikkakeskus asentaa tietoturvasyistä uuden version koneelle automaattisesti.

Myös Microsoftin tuki Office 2011 for Mac -ohjelmistopaketille on päättymässä. Microsoft Office 2016 for Mac on ollut tarjolla jo pidemmän aikaa. Käyttäjä voi tehdä asennuksen itsepalveluna Managed Software Centerin kautta. Tietotekniikkakeskus aloittaa Office 2011 -paketin keskitetyt poistot 1.10 alkaen.

Seuraa tietotekniikkakeskusta Twitterissä @IT_HelsinkiUni