Pulse Secure VPN-ohjelma poistettiin käytöstä 21.4. klo 14 kriittisen haavoittuvuuden vuoksi

21.04.2021 - 12.22
Päivitetty
Ingress

Helsingin yliopistossa käytössä olevassa Pulse Secure VPN-ohjelmassa havaittiin kriittinen haavoittuvuus, jonka vuoksi palvelu ajettiin alas 21.4. klo 14.

Pahoittelemme tilanteesta yliopistolaisille aiheutuvaa vaivaa. Lisätietoja Kyberturvallisuuskeskuksen tiedotteesta.

Tiedotimme aiemmin Pulse Securen poistuvan käytöstä toukokuussa.

Ota Pulse Securen tilalle korvaava ohjelma Open VPN:

Lue OpenVPN-ohjeet yliopiston Windows 10 -työtietokoneille

Tukea OpenVPN-yhteyden muodostamiseen ja käyttöön saat IT-Helpdeskistä: