Salasanasuojaus tai odotushuone pakolliseksi Zoom-kokouksissa 27.9.2020 alkaen

29.06.2020 - 09.32
Päivitetty

Tiedotimme aiemmin salasanojen muuttumisesta pakolliseksi kaikissa Zoom-kokouksissa kesän aikana. Nyt Zoom on julkaissut asiasta tarkempaa tietoa.

PäivitysZoom on lykännyt muutosta 27.9.2020 saakka (aiemmin 19.7.2020).

• 27.9.2020 alkaen kaikissa kokouksissa tulee olla joko salasanasuojaus tai odotushuone (Waiting Room) käytössä.
  • Jos jossain kokouksessasi ei ole salasanasuojausta tai odotushuonetta käytössä 27.9. mennessä, tulee kokoukseen automaattisesti käyttöön odotushuone.
  • Samassa yhteydessä salasanasuojauksesta aiemmin käytetty termi ”Passwords” vaihtuu kuvaavammaksi termiksi ”Passcodes”.
  • Voit halutessasi käydä muokkaamassa salasanasuojauksen päälle tuleviin kokouksiisi. Katso ohjeet aiemmassa tiedotteessamme.

Tietoa odotushuoneista

• Odotushuoneen (Waiting Room) ollessa päällä kokouksen järjestäjät (host ja alternative host) pääsevät kokoukseen suoraan. Muut osallistujat ohjautuvat ensin odotushuoneeseen, josta he pääsevät mukaan järjestäjän hyväksyttyä heidät kokoukseen.
  • Kokouksen järjestäjä voi kerralla hyväksyä kaikki odotushuoneessa odottavat mukaan kokoukseen.
  • Odotushuoneen voi aktivoida kokouksen asetuksista kohdasta ”Enable Waiting room” tai kokouksen aikana alapalkin ”Security”-painikkeen takaa kohdasta ”Enable waiting room”.
  • Katso ZoomSupport-sivuston ohjevideo odotushuoneista.
  • Lisätietoa asetusmuutoksesta Zoomin usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Pysy ajan tasalla yliopiston IT-asioissa seuraamalla meitä Twitterissä @IT_HelsinkiUni!