Screencast-O-Matic -sovelluksen uusi nimi on ScreenPal

22.03.2023 - 09.36
Ingress

Videoiden editointisovellus Screencast-O-Maticin nimi vaihtui ScreenPaliksi maaliskuun alussa. Sovellus päivittyy uuteen versioon yliopiston keskitetyssä ylläpidossa oleville tietokoneille myöhemmin. Vain sovelluksen nimi muuttuu päivityksen yhteydessä, ja voit toistaiseksi käyttää sitä työkoneellasi vanhalla nimellä entiseen tapaan.

ScreenPal on kaikkien yliopistolaisten käytettävissä oleva sovellus ruudunkaappausvideoiden tekemiseen, tekstitykseen ja videoiden kevyeen editointiin.