Applikationen Screencast-O-Matic heter nu ScreenPal

22.03.2023 - 09.37
Ingress

Videoredigeringsappen Screencast-O-Matic heter ScreenPal sedan början av mars 2023. Applikationen kommer senare att uppdateras till en ny version i alla datorer som administreras centraliserat av universitetet. Endast applikationens namn ändras i samband med uppdateringen, och du kan tills vidare använda den på din arbetsdator under det gamla namnet precis som tidigare.

Applikationen ScreenPal kan användas av alla vid universitetet för att göra skärminspelningsvideor, textning och lättare redigering av videor.