Siirrä ryhmäsi Almasta IAM-järjestelmään

26.01.2017 - 09.08
Päivitetty

Alman julkaisuvälineen käyttö ryhmienhallintaan päättyy. Sitä ennen Almassa olevat ryhmät jäsenineen siirretään automaattisesti IAM-järjestelmään hyväksyttäväksi.

Ryhmien omistajia pyydetään toimimaan nyt seuraavasti:

1. Jos tiedät, että ryhmääsi käytetään jonkin sovelluksen käyttäjähallinnassa, tarkista tästä taulukosta onko kyseinen sovellus jo siirretty IAM:ään. Jos sovellusta ei löydy taulukosta, ota ensin yhteyttä sovelluksen omistajaan siirron tekemiseksi. Vasta tämän jälkeen voit käydä hyväksymässä ryhmäsi siirron IAM:ään (kohta 2 alla).

2. Käy IAM:ssä hyväksymässä ryhmiesi siirto.  Tarkemmat ohjeet täällä.

3. Jos et enää tarvitse Alma-ryhmääsi, voit jättää siirron tekemättä. Ryhmät poistuvat huhtikuussa 2017.