Unix-palvelu ajetaan alas 26.2.

08.01.2019 - 14.29
Päivitetty

Helsingin yliopiston Unix-palvelu ajetaan alas 26.2.2019 vähentyneen käytön ja hallintajärjestelmien vanhentumisen vuoksi. Alasajon yhteydessä siirretään kaikki Unix-palvelimella olleet koti- ja ryhmätiedostot sekä vanhat sähköpostiviestit saataville uuteen Linux-kotihakemistoon

• Unix-sähköposti osoitteelle tunnus@cc.helsinki.fi lakkautetaan ja sen tilalle tarjotaan Office 365 –pilviposti.

• Myös kotihakemistopohjaiset sähköpostilistat lakkautetaan. Niiden tilalle voi tehdä Majordomoon tai IAM-ryhmään perustuvan jakelulistan.

• Kotisivut osoitteella www.helsinki.fi/~tunnus ohjataan uuteen osoitteeseen.

• SAS, Stata, Maple ja moni muu erikoissovellus on nykyään saatavana suoraan omalle tietokoneellesi

Tietotekniikkakeskus on suoraan yhteydessä näiden palveluiden käyttäjiin sähköpostitse vielä ennen alasajoa tarkempien tietojen ja ohjeistuksen antamiseksi.