Windows 10 -koneisiin tietoturvapäivitys 21.1. mennessä – vaatii uudelleenkäynnistyksen

17.01.2020 - 11.50
Päivitetty
Ingress

Windows 10 -käyttöjärjestelmässä on havaittu haavoittuvuus, jonka vuoksi Windows 10 -tietokoneille on asennettava tietoturvapäivitys 21.1.2020 klo 16 mennessä. Päivitys vaatii koneen uudelleenkäynnistyksen.

• Uudelleenkäynnistä koneesi heti, kun huomaat ilmoituksen päivityksestä
  • Päivitys kestää muutaman minuutin
  • Uudelleenkäynnistys pakotetaan koneille tiistaina 21.1. klo 16!
  • MUISTUTUS: Windows 7 -tietokoneiden käyttö Helsingin yliopistolla päättyy 20.1.2020 tietoturvasyistä. Kaikkien Windows 7 -koneiden, myös omien Windows 7 -tietokoneiden, liikennöinti yliopiston verkossa estetään 20.1.2020 alkaen. Yliopiston keskitetyssä ylläpidossa olevat Windows 7 -tietokoneet päivitettiin Windows 10:een vuoden 2019 aikana ja asiasta tiedotettiin kattavasti. Jos et ilmoituksista huolimatta ole päivittänyt tietokoneesi Windows 7 -käyttöjärjestelmää Windows 10:een tai sinulle ei ole hankittu Windows 10 -tietokonetta, ota yhteyttä Helpdeskiin.

Pysy ajan tasalla yliopiston IT-asioissa seuraamalla meitä Twitterissä @IT_HelsinkiUni !