Yliopiston kirjaston asiakaspalvelu on kiinni keskiviikkona 12.12.

10.12.2018 - 14.24
Päivitetty

Keskiviikkona 12. joulukuuta sekä Helsingin yliopiston pääkirjaston että kampuskirjastojen asiakaspalvelupisteet on suljettu henkilöstön kehittämispäivän vuoksi.

Kirjastot ovat avoinna omatoimisesti; Kaisa-talo 8-20, Kumpula 8-18, Meilahti 8-20 ja Viikki 8-19. Omatoimiaikana voit itsenäisesti lainata ja palauttaa aineistoa, noutaa itsepalveluvarauksia, lukea kirjaston aineistoja ja käyttää tietokoneita.

Asiakaspalvelun ollessa suljettu et voi

• käyttää ID Point tunnistuspalvelua
  • maksaa maksuja tiskillä
  • noutaa varatun gradukärryn avainta
  • saada henkilökohtaista opastusta
  • saada tunnuksia yliopiston langattomaan verkkoon (HUPnet-tunnukset), tai
  • ostaa kopiokortteja.

Kirjaston palvelupuhelin päivystää keskiviikkona 12.12. klo 10-19 numerossa 02941 23920.