Kundtjänsten i alla Helsingfors universitets bibliotek är stängd onsdagen den 12.12.

10.12.2018 - 14.24
Uppdaterad

Bibliotekens kundservicediskar är stängda onsdagen den 12.12. pga personalens utbildningsdag.

Biblioteket håller meröppet: huvudbiblioteket Kajsa kl. 8-20, Campusbiblioteket i Gumtäkt kl. 8-18, Campusbiblioteket i Mejlans kl. 8-20 och Campusbiblioteket i Vik kl. 8-19.

I det meröppna biblioteket kan du låna och returnera material, använda kunddatorerna, läsa och studera.

När kundservicen är stängd kan du inte

• betala avgifter vid disken
  • få en ID Point-identifieringskod
  • få en graduvagnsnyckel
  • få personlig instruktion till apparaterna
  • få hjälp med informationssökning
  • köpa kopieringskort, eller
  • få ett tillfälligt användarnamn till det trådlösa nätverket (HUPNet-inloggningskoder).

Bibliotekets servicetelefon svarar onsdagen den 12.12 kl. 10-19, tfn 02941 23920.