Zoom-palvelun PowerPoint-jaossa ongelmia osalla yliopistolaisista

14.12.2021 - 13.30

Osalla yliopiston Zoom-palvelun käyttäjistä esiintyy ongelmia PowerPoint-sovelluksen suorassa jakamisessa. Kun kokouksen järjestäjä tai osallistuja jakaa PowerPoint-esitystään Zoomissa, valitsee PowerPointissa esitystilan ja vaihtaa dioja, eivät diojen vaihdot näy muille osallistujille.

• Ongelman voi tällä hetkellä kiertää jakamalla koko näyttöä (screen) tai jakamalla PowerPointia ilman esitystilaa ja piilottamalla/pienentämällä muokkaustyökalut.
  • Ongelman aiheuttaja on Zoomilla tiedossa. Odotamme, että Zoom korjaa ongelman tulevissa päivityksissä.

Pahoittelemme yliopistolaisille Zoom-palvelun vikatilanteesta aiheutunutta vaivaa.