Outlook 2016 (Windows): Office 365 -tilin lisääminen kotikoneelle

Tämän ohjeen avulla voit säätää yliopiston Office 365 -sähköpostin kotikoneellesi, jossa on Outlook 2016.

Ensimmäisen tilin lisääminen

• Avaa Outlook. Tilin luontisovellus aukeaa. Seuraa ohjeita.
  • Pyydetään sähköpostisosoitetta, anna tili muodossa tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi).
  • Anna tilin salasana. Voit laittaa ruksin ruutuun "Muista tunnistetietoni".
  • Tili asentuu automaattisesti tästä eteenpäin.

Toisen tilin lisääminen

Mikäli Outlookissa on jo aikaisemmin määritelty tili/tilejä toimi näin:

• Avaa Outlook
  • Valitse ylävalikosta Tiedosto (File) > Lisää tili (Add account).
  • Seuraa ohjeita yllä.

Ensimmäisen tilin luominen

• Avaa Outlook kirjoittamalla Start-valikon hakuruutuun Outlook. Mikäli ohjelmaa ei ole vielä asennettu, katso asennusohjeet täältä.
  • Kun ohjelmaa avataan ensimmäisen kerran, asennusvelho aukeaa. Mikäli tilejä on lisätty jo aikaisemmin, avaa asennusvelho seuraavasti: Tiedosto > Lisää tili.
  • Pyydetään sähköpostisosoitetta, anna tili muodossa tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi).
  • Anna tilin salasana. Voit laittaa ruksin ruutuun "Muista tunnistetietoni".
  • Tili asentuu automaattisesti tästä eteenpäin.

Kun salasana on oikein, tilin määritys on valmis. Jos et halua määritellä Outlookia puhelimesi,  ota ruksi pois kohdasta "Määritä Outlook Mobile myös puhelimeni".

Give feedback

The instructions site of the University of Helsinki's IT Helpdesk helps you with IT-related issues related to your work. Let us know how we can improve our instructions. We greatly appreciate your feedback!

How would you improve these instructions?
Back to top