Selaimen yksityinen ikkuna (ns. Incognito-tila)

Joskus selaimella käytettävien palvelujen (esimerkiksi salasanan vaihtaminen, sähköposti, ohjelmistojakelu jne.) käyttämisessä tulee ongelmia. Jos palvelu ei toimi, kannattaa ensimmäiseksi yrittää kirjautua palveluun käyttäen selaimen yksityistä tilaa (ns. incognito-tila) tai tyhjentää selaimen välimuisti tämän ohjeen avulla.

Mikäli nämä toimenpiteet eivät auta, saat aina apua IT-Helpdeskistä.

Avaa yksityinen selainikkuna

Firefox

1. Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa kolmea viivaa (ns. hampurilaisvalikkoa).
    2. Valitse New private window (Uusi yksityinen ikkuna).

Chrome

1. Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa kolmea pistettä.
    2. Valitse New Incognito window (Uusi incognito-ikkuna).

Edge

1. Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa kolmea pistettä.
    2. Valitse New InPrivate window (Uusi InPrivate-ikkuna).

Safari

1. Klikkaa Arkisto-valikko auki.
    2. Valitse New Private Window (Uusi yksityinen ikkuna).

Katso kuvalliset ohjeet Tarkka ohje -välilehdeltä.

Yksityinen ikkuna Firefoxissa

Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa kolmea viivaa (ns. hampurilaisvalikkoa).

Valitse New private window (Uusi yksityinen ikkuna).

Tunnistat yksityisen tilan erillisestä kuvakkeesta.

Yksityinen ikkuna Chromessa

Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa kolmea pistettä. Valitse New Incognito window (Uusi incognito-ikkuna).

Selain ilmoittaa sinun olevan nyt yksityisessä tilassa.

Yksityinen ikkuna Edgessä

Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa kolmea pistettä. Valitse New InPrivate window (Uusi InPrivate-ikkuna).

Selain ilmoittaa sinun olevan nyt yksityisessä tilassa.

Yksityinen ikkuna Safarissa

Avaa Safari-selain. Klikkaa Arkisto -valikko auki.

Valitse New Private Window (Uusi yksityinen ikkuna).

Tunnistat yksityisen tilan otsikkorivin 'Private' -merkinnästä.