Office 365: Jaetun postilaatikon lisääminen Outlookiin

Normaalisti jaettu postilaatikko ilmestyy automaattisesti näkyviin. Jos näin ei käy, noudata tätä ohjetta.

Muita käyttöohjeita löydät täältä

Tabs

Tarkka ohje

Avaa Outlook 2013. Mene seuraavaa polkua:

• File
  • Account settings > Account settings...

• Jos sinulla on useampi tili, valitse Microsoft Exchange -tili (kuvassa näkyvä etunimi.sukunimi@helsinki.fi -tili)
  • Napsauta Change.

• Napsauta More settings.

• Avautuu uusi ikkuna. Mene välilehdelle Advanced ja napsauta Add.

Kirjoita jaetun postilaatikon sähköpostiosoitteen alku (ilman @helsinki.fi) ja napsauta OK.

Palaat edelliseen ikkunaan, jossa nyt näkyy lisätty kansio. Napsauta OK ja poistu asetukset valikosta (painelemalla OK, Cancel, Close)

Nyt postilaatikko näkyy valikossa.