Office 365: Jaetun postilaatikon lisääminen Outlookiin

Normaalisti jaettu postilaatikko ilmestyy automaattisesti näkyviin. Jos näin ei käy, noudata tätä ohjetta.

Muita käyttöohjeita (Outlook Web App OWA, Mac Outlook 2016, Thunderbird) löydät täältä

Tabs

Tarkka ohje

Avaa Outlook (Start > Microsoft Office > Outlook).

Outlookissa mene seuraavaa polkua:

• File
  • Account settings > Account settings...

• Jos sinulla on useampi tili, valitse Microsoft Exchange -tili (kuvassa näkyvä etunimi.sukunimi@helsinki.fi -tili)
  • Napsauta Change.

• Napsauta More settings.

• Avautuu uusi ikkuna. Mene välilehdelle Advanced ja napsauta Add.

Kirjoita jaetun postilaatikon sähköpostiosoitteen alku (ilman @helsinki.fi) ja napsauta OK.

Palaat edelliseen ikkunaan, jossa nyt näkyy lisätty kansio. Napsauta OK.

Palaat Server Settings -ikkunaan. Napsauta Next.

Ja lopuksi napsauta Finish

Nyt postilaatikko näkyy valikossa.